Software voor het bekijken en verwerken van foto's, Photo Enhance

Software voor het bekijken en verwerken van mobiele foto’s Photo Enhance is een professionele tool voor het verwerken van fotoruis en kleur, vergeleken met Photoshop of andere professionele grafische tool, de Android-softwarekenmerk is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, kent geen trucs, u kunt gemakkelijk mobiele apparaten verminderen telefoonfotoshoot op de ruis, en maak de algehele kleur helderder, kan foto’s, e-mail, Twitter, Facebook, nieuws, fotobewerkingsfuncties delen.

Software voor het bekijken van mobiele foto’s Photo Enhance Softwaretype: versie van de fotoverwerkingssoftware: 2.18 soorten bronnen: Gratis softwaregrootte: 164KB software: softwaresuite 2010-08-27: 8285

Download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *