Software voor het bekijken en verwerken van foto's, Photo Enhance

Software voor het bekijken en verwerken van mobiele foto’s Photo Enhance is een professionele tool voor het verwerken van fotoruis en kleur, vergeleken met Photoshop of andere professionele grafische tool, de Android-softwarekenmerk is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, kent geen trucs, u kunt gemakkelijk mobiele apparaten verminderen telefoonfotoshoot op de ruis, en maak de algehele kleur helderder, kan foto’s, e-mail, Twitter, Facebook, nieuws, fotobewerkingsfuncties delen.

Software voor het bekijken van mobiele foto’s Photo Enhance Softwaretype: versie van de fotoverwerkingssoftware: 2.18 soorten bronnen: Gratis softwaregrootte: 164KB software: softwaresuite 2010-08-27: 8285

Download

Hoe snel screenshot met behulp van print screen sysrq key

Hoe snel screenshot maken met behulp van de sysrq-toets op het printscreen? Wat zijn gereflecteerde screenshots, ah, waar vind je de screenshot screenshot?

Schermafbeelding sleutel is om “print scherm sysrq” -toets. In het midden van een rij van het toetsenbordgedeelte linksboven.

Hoe snel screenshot maken met behulp van de sysrq-toets op het printscreen?

Specifiek gebruik is: Wilt u in het huidige scherm onderscheppen, klik dan op sysrq-toets print screen (resultaten voor de volledige screenshot), dan Start – Alle programma’s – Accessoires – Verf (dat wil zeggen, de tekentafel openen), selecteer het bovenstaande item 2, “bewerkt” En dan “Plakken. “Nu heb je de figuur van de tekentafel gesneden. Dan kun je overleven.

Dit is het moment dat u uw bureaublad op het scherm snijdt, alle kaarten opent en de toets ALT + print op het scherm ingedrukt houdt om de bovenkant van het kaartvenster te knippen.

Hoe een screenshot te maken in Windows XP

Hoe screenshot in Windows XP? Ten eerste, in de rechterbovenhoek van het toetsenbord heeft een toets Print Screen (Print Screen), u kunt dit gebruiken om het display van het scherm te pakken, gekopieerd naar het “klembord” en het vervolgens in de afbeelding te plakken en vervolgens “Paint” , “Photoshop” klasse van beeldverwerkingssoftware, voor bewerking na het opslaan van een fotobestand, of plak het in “Word”, “Powerpoint”, “Wps” en andere ondersteuning in de grafische bewerkingssoftware.

1. Onderschep een schermafbeelding in Win XP

Het schermvenster dat moet worden onderschept bij de voorste vensters van het venster (het huidige editorvenster);

Druk op de toets “Scherm afdrukken”, het systeem zal het hele scherm onderscheppen en opslaan op het “klembord” in;
Open de beeldverwerkingssoftware (zoals “Paint”), klik op de werkbalk van de software “Plakken” knop of Bewerken menu “Plakken” opdracht, de foto wordt in het software-editorvenster (canvas) geplakt, bewerk afbeeldingen, sla de het dossier.

Of open (overschakelen naar) grafische bewerkingssoftware (zoals “Word”, “Powerpoint”, etc.), klik op de werkbalk van de software “Plakken” knop of Bewerken menu “Plakken” opdracht, de afbeelding wordt in de bewerking geplakt venster U kunt dergelijke softwaretools ook gebruiken om afbeeldingen te bewerken.

Merk op dat wanneer geplakt in de “Paint” in de een “klembord bitmap afbeelding dan de grote verschijnt, of de bitmap moet worden uitgebreid?” Dialoogvenster, klik dan op de knop “Ja”.

2. Leg het huidige actieve venster vast

We hebben vaak niet het hele scherm nodig, maar zolang een venster scherm, zoals we moeten venster foto’s “Word”. Druk op de Alt-toets en druk op het Print Screen kan zijn. Het te onderscheppen venster aan de voorzijde van de vensters van het venster (dwz het huidige editorvenster);

Druk op de Alt-toets en de toets “Print Screen”, het systeem zal het huidige venster onderscheppen en opslaan op het “klembord” in;
Plak de afbeelding in verwerkingssoftware of beeldbewerkingssoftware.

Ten tweede, klik gewoon op Ctrl + Alt + A-toetsen en zie vervolgens de muispijl naar een kleur, houd de linkermuisknop ingedrukt, beweeg de muis om het opnamebereik te selecteren en sla vervolgens in de screenshot naar de rechter muis op, wat handig kan zijn .